Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:45
Τοπικά

«Δεν είμαι περαστική, άρα πρέπει να γίνω δήμαρχος» δήλωσε η Νάνση Καπούλα του Ευαγγέλου!






Μπροστά σε ένα ακροατήριο που αποτελούνταν από κάποιους «ξέμπαρκους» από την ομάδα Σκοτινιώτη, από αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ που έχουν τεθεί στο…ράφι από χρόνια και κάποιους περίεργους, η κόρη του Βαγγέλη Καπούλα ξεδίπλωσε, με συγκινητική μετριοφροσύνη, τις αναρίθμητες αρετές της και αναφέρθηκε στους λόγους που επειδή δεν είναι περαστική από την πόλη πρέπει να γίνει και… δήμαρχος!

Αφου ενημέρωσε ότι δεν την  πτοούν ούτε οι φοβέρες, ούτε η λασπολογία (προφανώς θα έχει μάθει τόσα χρόνια δίπλα στους καλύτερους του είδους), δήλωσε πως αποφάσισε μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα ανακοινώσει στη συνέχεια «να καθαρίσουμε την πολιτική ατμόσφαιρα και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στο Δήμο Βόλου».

Η ίδια, ως γνώστρια – όπως έσπευσε να μας ενημερώσει –  της τοπικής πραγματικότητας,  αναφέρθηκε σε έργα και μελέτες  που δεν υλοποιήθηκαν στην πόλη, στα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ φανέρωσε τους πυλώνες που θα κινηθεί η πρόταση για την αναπτυξιακή πορεία τόσο του Βόλου, όσο και των υπολοίπων περιοχών του Καλλικρατικού δήμου.

Κλείνοντας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, στέλνοντας το μήνυμα και σε όλους τους πολίτες, «να μπούμε μπροστά για να έχουμε το Βόλο που μας αξίζει».

Μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν τονίζοντας ότι «θα δώσουμε τη δική μας νεανική πνοή στα δρώμενα» στράφηκε προς τους παρισταμένους Γιώργο Σούρλα, Κυριάκο Μήτρου και Θωμά Παπαευθυμίου. Αντιθέτως δεν διασταυρώθηκε η ματιά της με τον κ. Νικ. Αγγελέτο, άγνωστο γιατί… εδνεχομένως τα γούρια…