Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:43
Τοπικά

Δεν αλλάζει θέση το αντλιοστάσιο στην Αγριά






«Δεν θα ρισκάρουμε τη χρηματοδότηση του έργου του αποχετευτικού δικτύου Αγριάς. Το αντλιοστάσιο Α4 θα γίνει στο πάρκο στα Αστέρια όπου χωροθετήθηκε. Τις απαντήσεις να δώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή», δήλωσε σε κατηγορηματικό τόνο ο εκτελών χρέη δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου απαντώντας σε ερώτηση των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για το επίμαχο ζήτημα της χωροθέτησης του αντλιοστασίου που έχει φέρει κατοίκους στα Αστέρια και δημοτική αρχή σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Ο κ. Θεοδώρου έδειξε την προηγούμενη δημοτική αρχή ως την υπεύθυνη για τη χωροθέτηση του αντλιοστασίου στη συγκεκριμένη θέση. «Ψαχτείτε μεταξύ σας», είπε.

Στις αιχμές του κ. Θεοδώβρου αντέδρασε η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης, Νατάσσα Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί συνήθη τακτική της δημοτικής αρχής να κάνει σάκο του μποξ τους προκατόχους της. «Απέφυγε όμως να αναφερθεί στο ιστορικό του έργου, το οποίο παρουσιάστηκε και το 2010 και το 2013 χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις κατοίκων. Είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε άμεσα αν υπάρχει εναλλακτική και να προχωρήσετε το έργο», ανέφερε η κ. Οικονόμου.