Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:26
Τοπικά

ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με μασκαράδες τύπου Στάχτου – Αναβλήθηκε πάλι η δίκη






 

Αναβλήθηκε για τις 28 Απριλίου 2017, η δίκη που είχε προσδιοριστεί μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη, κατά της προέδρου και της Γραμματέως του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου και Εύης Καρυδάκη.

ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας: Θα καθαρίσουμε τους λογαριασμούς, με τους μασκαράδες τύπου Στάχτου

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ με σφοδρή ανακοίνωση κατά της Θάλειας Στάχτου και στην οποία αναφέρονταν τα εξης:

Η κ. Θ. Στάχτου, γνωστή πολιτευτής της περιοχής (χθες υποψήφια με το ΠΟΤΑΜΙ, αύριο ποιός ξέρει που…), αφού εξαπάτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας,  χρησιμοποιώντας τον δικηγόρο της ως πρόσχημα, ότι στην μεθαυριανή δίκη οι κατηγορούμενες είναι μία, αφού εξαπάτησε το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, το οποίο, στη συνέχεια υποχρεώθηκε να βγάλει διορθωτική ανακοίνωση ότι οι κατηγορούμενες είναι δύο και όχι μία, η κ. Στάχτου, με ανακοίνωση της παράταξης της, ζητάει και τα ρέστα, επιτιθέμενη για άλλη μια φορά στη ΔΑΣ με χυδαίο τρόπο και εκφράσεις.
Η μετατροπή του ΔΣ σε προσωπικό τσιφλίκι αποτελεί μια επικίνδυνη εξέλιξη για το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων.
Καλούμε, καταρχήν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να καταδικάσουν αυτή την άθλια συμπεριφορά και να πάρουν ανοιχτά θέση, καταδικάζοντας την προσωποκεντρική συμπεριφορά της προέδρου.
Καλούμε τους συναδέλφους να στείλουν εκεί που πρέπει τέτοιου είδους «συνδικαλιστές», μαυρίζοντας τους στις επόμενες εκλογές του Συλλόγου.
Στα δικαστήρια, την ερχόμενη Δευτέρα 13/2, θα είμαστε όλοι απ’ έξω, αλλά την επομένη θα καθαρίσουμε τους λογαριασμούς, με τους μασκαράδες τύπου Στάχτου.