Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:02
Αθλητικά

Δακρυγόνα και κυνηγητό οπαδών-αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας! (pics+vids)






Νέα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την αστυνομία σε Ακαδημίας, Εξάρχεια, Πατησίων και Κάνιγγος. Κλειστοί δρόμοι, κυνηγητό και δακρυγόνα – Tραυματισμός οπαδού και αστυνομικών…

Ο… κακός χαμός επικράτησε χθες το βράδυ μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Μετά τα επεισόδια που υπήρξαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, η ένταση μεταφέρθηκε σε Ακαδημίας, Εξάρχεια, Κάνιγγος και Πατησίων. Συγκεκριμένα οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας με την Ακαδημίας να έχει κλείσει . Η ατμόσφαιρα μάλιστα στην περιοχή ήταν αποπνικτική, καθώς έγινε χρήση δακρυγόνων, ενώ έχουν εκτοξευτεί πέτρες και μολότοφ από την πλευρά των οπαδών.

 Την ίδια στιγμή μερικές 100άδες μέτρα πιο πέρα υπήρξαν άλλα επεισόδια, αυτή τη φορά μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας, αποτρέποντας μέχρι στιγμής τη συνάντηση των χούλιγκαν των δύο Δικεφάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε κι ασθενοφόρο για να παραλάβει έναν τραυματία, ο οποίος μάλιστα φέρεται να μαχαιρώθηκε! Παράλληλα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, υπήρξαν και δύο ελαφρά τραυματισμένοι αστυνομικοί, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πλέον η ένταση έχει αποκλιμακωθεί.

 * Φωτογραφίες, βίντεο: iefimerida.gr, newsit.gr