Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:28
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Όχι άλλα σόου, επιπέδου μπουλουκιού, από τη Νατάσσα Οικονόμου






Με σαρκασμό, ανάλογο της συμπεριφοράς της και στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το προσφυγικό, όπου αδυνατώντας να αρθρθώσει μια σοβαρή πρόταση για το μείον θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη μας, απαντά ο Δήμος Βόλου, στην επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Νατάσσα Οικονόμου η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

«Περιμένουμε με αγωνία την ημέρα που η κ. Νατάσσα Οικονόμου θα αντιληφθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι πασαρέλα για κάθε είδους σόου και επιτέλους θα αφήσει το ρόλο της καταδιωγμένης και αδικημένης γυναίκας και θα συμπεριφερθεί με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που απαιτεί το αξίωμά της, που καλώς ή κακώς, της «κληροδότησε» ο μέντοράς της.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, που «άργειε να ‘ρθει», αδυνατούμε να ανεχτούμε κακοπαιγμένες θεατρικές ερμηνείες επιπέδου μπουλουκιού, όπως αυτές που δίνει η κ. Οικονόμου, ελπίζοντας σε μερικά καλά τηλεοπτικά πλάνα.

Τουλάχιστον ας λέει κάποια ανέκδοτα (κατά προτίμηση με τον Τοτό) ή να απαιτήσει από τους σεναριογράφους της, Σκοτινιώτη – Τασσοπούλου, να της γράψουν κάτι ποιοτικότερο, αντάξιο της βαριάς πολιτιστικής τους σκιάς, που ακόμα πέφτει βαριά στην πόλη…»

Η θέση της κ. Οικονόμου

Νωρίτερα είχε εκδοθεί ανακοίνωση της παράταξης της κ. Οικονόμου, με την οποία έκανε λόγο για συνεδρίαση – παρωδία αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με θέμα το προσφυγικό. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αποδίδουν αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον πρόεδρο του Σώματος Γιώργο Μουλά, ενώ κατηγορούν τη συνολικά τη δημοτική αρχή ότι προσπαθεί, με επικοινωνιακά τερτίπια, να καλύψει την πλήρη ανετοιμότητα και την τουλάχιστον περίεργη τακτική της στο θέμα των προσφύγων. «Θεωρούμε απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα ως «μπίζνα». Αυτό που υποχρεούται να φροντίσει ο Δήμος είναι η οργάνωση και η όσο το δυνατό καλύτερη εξέλιξη του εγχειρήματος», τονίζονταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «Επιλογής Ευθύνης», από την οποία πάντως απουσίαζε και πάλι κάποια πρόταση.