Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:21
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Χωρίς τέλος η πολιτική γελοιοποίηση του μικρού Ιάσονα και της παρέας του – Νέο «καψόνι» από τη Δημοτική Αρχή






Συνεχίζουν να αυτογελοιοποιούνται οι δεκάξι σύμβουλοι των μειοψηφιών στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που ως φαίνεται έχουν συγκροτήσει ένα ευκαιριακό «μέτωπο» κατά της Δημοτική Αρχής, επιλέγοντας θέματα χωρίς ουσία προκειμένου να αντιπαρατεθούν με βάση την κομματική τους εξάρτηση και την δίψα για ρεβανσισμό, λόγω της εκλογικής τους συντριβής.

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι επικεφαλής του «μετώπου» έχει οριστεί ο μικρός το πολιτικό δέμας, Ιάσων Αποστολάκης, τότε μοιραία τα καψόνια από τη Δημοτική Αρχή σε βάρος τους διαδέχονται το ένα το άλλο και τους εκθέτουν στα μάτια των πολιτών, που τους βλέπουν λίγους και ανίκανους να ανταποκριθούν στο έργο του ελέγχου της πλειοψηφίας που τους έχει ανατεθεί.

Ετσι δεύτερη αναβολή μέσα σε μία εβδομάδα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το θέμα της μεταφοράς και απόρριψης αποβλήτων από ιδιωτική εταιρεία από την Τρίπολη στο ΧΥΤΑ του Βόλου, είχαμε στη σημερινή συνεδρίαση, όπου παρέστησαν 21 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ απαιτούνταν η παρουσία 25 για να υπάρξει απαρτία. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής Χρ. Στεφόπουλος για την απουσία τριών δημοτικών συμβούλων από τους 16 που ζήτησαν τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, που εξέφρασε και την απορία του για την αντιπροεδρία της Φωτεινής Κοκκινάκη στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα αν μπαίνει στα αποδυτήρια πριν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες…

Η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσσα Οικονόμου είχε το απίστευτο θράσος να ζητήσει από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Μουλά να υποδείξει στους συμβούλους της πλειοψηφίας να παρίστανται στις συνεδριάσεις, όταν θεωρητικά, τουλά;χιστον, έχει στην ομάδα τον περίφημο Λάκη – «φάντασμα» Παπατόλια!.

Εκ μέρους της πλειοψηφίας στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Μπατζιάκας και Κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος, και οι σύμβουλοι Γ. Πράττος (Πρόεδρος ΣΥΔΙΣΑ), Κ. Γανωτής και Στ.  Κάλλης

Εκ μέρους των μειοψηφιών παραβρέθηκαν οι Μαρ. Πατσιαντάς, Νατάσσα Οικονόμου, Φ. Λαμπρινίδης, Απ. Παπατόλιας, Ν. Στόικος, Μιχ. Μιτζικός, Θ. Τσαλούχας και οι ανεξάρτητοι Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ι. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Θ. Διαμαντένιας, Γ. Λαΐνας και Αχ. Καλυβιώτης.

Από τους υπογράφοντες το αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζαν οι Ματθαίος Δραμητινός, Γ. Μολοχίδης και Ν. Κανελλής.