Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 05:12
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Τελειώστε τα παπατζιλίκια με τα…έργα – Σκληρή απάντηση στους 6 του ΣΥΡΙΖΑ, Αγοραστό, Σκοτινιώτη






Απάντηση, σε εξαιρετικά ειρωνικό ύφος, προς τους έξι δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αγοραστό και τον Σκοτινιώτη, για τα «πανηγύριά» τους για το έργο της ηλεκτροκίνησης της γραμμής του ΟΣΕ, Βόλος – Λάρισα, δίνει η Δημοτική Αρχή του Βόλου, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα έγγραφο προς το αρμόδιο υπουργείο για το θέμα αυτό. Στην ίδια ανακοίνωση, πάντως, γίνεται σαφής διαχωρισμός για την υφυπουργό. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για την οποία σημειώνεται ότι είναι «η μόνη που δικαιούται να ομιλεί»

Σε επιστήμη έχουν πλέον αναγάγει το πολιτικό… παπατζιλίκι τα γραφικά cartoons της τοπικής πολιτικής μας ζωής, που συναποτελούν τη δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίζονται σαν δήθεν ανεξάρτητοι και οι λοιποί επαγγελματίες σωτήρες της πόλης, όπως αποδεικνύει και πάλι ο διαγκωνισμός τους που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εξαγγελία του έργου για την ηλεκτροκίνηση της γραμμής του ΟΣΕ Βόλος – Λάρισα

Πρώτος, ως συνήθως, την περασμένη Τρίτη, βγήκε και πανηγύρισε ο Περιφερειάρχης Λάρισας, Αγοραστός, ακολούθησε την επομένη ο έτερος πολιτικός απατεώνας, Πάνος Σκοτινιώτης και τελικά ήρθαν και οι έξι «ανεξάρτητοι» για να συμπληρώσουν την εικόνα της σήψης και της παρακμής του πολιτικού συστήματος. Το σημερινό «κατόπιν ενεργειών μου» της υφυπουργού, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, αν και η μόνη που δικαιούται να ομιλεί, ήρθε να ολοκληρώσει το παζλ.

Κοινός παρονομαστής η άρνησή τους να δεχθούν ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε την όποια συμμετοχή στην θετική εξέλιξη του έργου. Ειλικρινώς δεν μας πειράζει. Μακάρι να φέρνουν έργα για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας και εμείς θα τα υλοποιούμε, συγχαίροντάς τους παράλληλα για τα επιτεύγματά τους.

Ωστόσο επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους πολίτες, που τους σεβόμαστε απόλυτα, για τις δραστηριότητές μας υπέρ των θεμάτων της πόλης, γι’ αυτό και μόνο δημοσιοποιούμε επίσημο έγγραφο, που εστάλη στον αρμόδιο υπουργό, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη και την υφυπουργό, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, από τις 6 Μαΐου 2016, με αριθμό πρωτ.37716, και με το οποίο, μαζί με τις αλλεπάλληλες προσωπικές επαφές, παρεμβαίνουμε και για το θέμα αυτό.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της κάθε πλευράς. Εμείς παλεύοντας και δημιουργώντας για το μέλλον της πόλης και αυτοί στα σπίτια τους, όπου τους έστειλε ο κόσμος, να παίζουνε τον… παπά!

 

%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%cf%83%ce%b5