Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:19
Τοπικά

Δήμος Βόλου σε Μπαλλή: Δώσε στοιχεία, αλλιώς είσαι συκοφάντης…






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση σε δηλώσεις του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή,που έγιναν στην ΕΡΤ.

Πολλοί και πολλές στις δύσκολες και κρίσιμες τούτες ώρες για την πατρίδα και την πόλη μας προσπαθούν να κρυφτούν και να αποποιηθούν των ευθυνών τους, όπως αυτές απορρέουν από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που κατέχουν, αποδεικνυόμενοι μικροί και θλιβεροί..

Κορυφαίος όλων, δυστυχώς, ο γνωστός βουλευτής, με τα εκλογικά τζακ ποτ, Μάκης Μπαλλής, που τόλμησε να υπαινιχθεί σε δηλώσεις του γνώση, άρα και αποδοχή, από το Δήμο Βόλου, των ερασιτεχνικών και επικίνδυνων σχεδιασμών για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στο Βόλο.

Τον προκαλούμε δημόσια να κατονομάσει ποιο κυβερνητικό στέλεχος και πότε συνομίλησε με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, ενημέρωσε για τις προθέσεις του και απέσπασε την αρχική έστω αποδοχή από πλευράς Δήμου. Αν δεν το κάνει θα επιβεβαιώσει απλώς όλους όσοι πιστεύουν, και πλέον με βάσιμα στοιχεία, ότι δεν είναι παρά ένα απλό ενεργούμενο του προϊσταμένου του Πουλάκη, και εξοφλεί γραμμάτια συκοφαντώντας τη Δημοτική Αρχή και υπονομεύοντας το έργο της. Τόσο απλά.