Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 19:12
Τοπικά

Δήμος Βόλου προς τοπικό ΤΕΕ: Παίξτε την εξουσία, αλλά όχι σε βάρος του Βολιώτικου λαού






Από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου σε απάντηση των θέσεων του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, για την Καραμπατζάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση με τις θέσεις του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία σχετικά με τις μονοδρομήσεις των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη, όχι γιατί είχαν να συνεισφέρουν κάτι παραπάνω στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, αλλά για να καταλάβουμε πως κατόρθωσε σε τόσο σύντομο διάστημα να απολέσει την αξιοπιστία του στην κοινωνία.

Σε ένα κείμενο, που προφανώς η συντάκτριά του πριν το δώσει στη δημοσιότητα δεν θα είχε διαβάσει τις γνωμοδοτήσεις των τοπικών συμβουλίων Βόλου και Νέας Ιωνίας και την μελέτη της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου και την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής (γι αυτό και τους καλούμε να ενημερωθούν για το πως λειτουργούμε), ξεχειλίζει η πολιτική σκοπιμότητα και η προσωπική ιδιοτέλεια και η μόνη στόχευση που διακρίνει κανείς είναι η μόνιμη αγωνία για την αυτοπροβολή της.

Ας συνειδητοποιήσουν ότι στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της πόλης και των πολιτών, τέτοια τερτίπια δεν χωρούν και μας είναι αδιάφορα. Ας ασχοληθούν με τα του οίκου τους, εμείς προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο δεσμευτήκαμε ενώπιον των πολιτών και για το οποίο μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Οι συνδικαλιστές του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ ας μαζεύονται, μια παρεούλα, να παίζουν την εξουσία, όχι όμως στις πλάτες του Βολιώτικου λαού. Δεν θα δεχθούμε καμιά υπονόμευση στο έργο μας και κάθε ανάλογη προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό.