Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:36
Τοπικά

Δήμος Βόλου προς ΠΑΣΟΚ: Εδώ δεν ασχολούνται μαζί σας οι πολίτες, θα ασχοληθούμε εμείς;






Νέα δριμεία και απαξιωτική επίθεση στα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή του Βόλου, ανταπαντώντας σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ του κόμματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Για πανικό της Δημοτικής Αρχής έκανε λόγο ο τελετάρχης του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία σχολιάζοντας την ανακοίνωσή μας και ουσιαστικά σε μια έκρηξη δημοκρατικότητας, από την οποία εμφορούνται ο ίδιος και τα άλλα παιδιά της «Αλλαγής» στον τόπο μας, μας απαγορεύει ακόμη και να εκφράζουμε την άποψή μας!

Βέβαια από το γεγονός και μόνο ότι είδε το μνημόσυνο της Κυριακής, με τους τεθλιμμένους συγγενείς και φίλους σαν μεγαλειώδη εκδήλωση δίνει και το μέγεθος της σοβαρότητας των όσων διατυπώνει ο διάδοχος του Γιώργου Φώτη και μας καθιστά απαγορευτικό τον παραπέρα διάλογο μαζί του και με τους «συντρόφους» του. Εδώ δεν ασχολούνται οι πολίτες, αφήνοντας στη Μαγνησία το ΠΑΣΟΚ επί τόσα χρόνια χωρίς έστω ένα βουλευτή, θα ασχοληθούμε εμείς;

Συμφωνούμε μόνο στη διαδικασία, δηλαδή ότι πρέπει να τεθούμε όλοι στην κρίση του λαού του Βόλου και μόνο, που όντως αντιλαμβάνεται πολλά. Ας δουν και την τελευταία δημοσκόπηση της περασμένης Κυριακής και ίσως συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται, δηλαδή που, με αναισχυντία, κατάντησαν το Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

« Ότι και να κάνουν κάποιοι, που εξακολουθούν να αποκαλούν τον εαυτό τους Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν μπορούν να υποτιμήσουν, ούτε να επισκιάσουν την χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Βόλο. Ας αφήσουν τις πολιτικές αναλύσεις και τον σχολιασμό, που ξεκάθαρα δείχνουν που αποσκοπούν, των εσωκομματικών μας διεργασιών, στην κρίση του Βολιώτικου λαού, ο οποίος σύντομα θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως θα έλεγε και ο ιδρυτής μας, Ανδρέας Παπανδρέου, που τολμούν, χωρίς καμία αίσθηση αναισχυντίας, να πιάσουν στο στόμα τους. Όσον αφορά την ταμπακιέρα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο Στέφανος ο Ξεκαλάκης, είπε το προφανές, ότι η υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο, προσβάλει την πόλη. Όσοι διαφωνούν για αυτό, ας διαβάσουν τις ίδιες τις ανακοινώσεις τους και αν αισθάνονται υπερήφανοι με αυτές, τους αφήνουμε στην κρίση του Βολιώτικου Λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται τον πανικό τους. Ενός Βολιώτικου λαού που, πέρα από όλα αυτά, ανησυχεί για το νερό που πίνει, για τον αέρα που αναπνέει, για την θάλασσα που κάνει μπάνιο, για την πόλη στην οποία ζει και κατά πόσο αυτή, εξυπηρετεί την καθημερινότητά του. Για αυτά, απαντήσεις, θα πάρει κάποτε;»