Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:15
Τοπικά

Δήμος Βόλου προς μειοψηφίες: Γνωρίζατε για τον αμίαντο ή δεν σας ενδιέφερε επειδή επρόκειτο για τη Νέα Ιωνία; – Αμείλικτα ερωτήματα στους «φαρισαίους» της δήθεν Αριστεράς






Για υποκρισία και φαρισαϊσμό καταγγέλλει τις μειοψηφίες της δήθεν Αριστεράς, που προχώρησαν σε καταγγελία για την κατεδάφιση λυόμενης οικίας, στη διασταύρωση των οδών Μικράς Ασίας και Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία, που ήταν γεμάτη από αμίαντο, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η Δημοτική Αρχή του Βόλου.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται: « Από εμάς το έμαθαν ότι υπήρχε ή το ήξεραν αλλά απλώς επειδή επρόκειτο για τη Νέα Ιωνία αδιαφορούσαν; Οι απαντήσεις ας δοθούν προς την κοινωνία, που δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη…»

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η αποθέωση της υποκρισίας και της πολιτικής αλητείας. Μια χούφτα δημοτικών συμβούλων, των μειοψηφιών της δήθεν «Αριστεράς», έκαναν μηνυτήρια αναφορά στη Δημοτική Αρχή γιατί κατεδάφισε λυόμενη οικία, στη διασταύρωση των οδών Μικράς Ασίας και Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία, που ήταν γεμάτη από αμίαντο!!!

Και πραγματικά πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας, αν υπάρχει ακόμη Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα,  για να εξετάσει ποιοι βρομιάρηδες, απατεώνες και εγκληματίες, τόσα χρόνια άφηναν έτσι αυτή την κατάσταση, μολύνοντας το περιβάλλον και βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία εκατοντάδων περιοίκων και μάλιστα μικρών παιδιών

Όπως λέει και ο σοφός λαός μας, που έστειλε όλα αυτά τα περιθωριακά στοιχεία στα σπίτια του, «εκεί που μας χρωστούσαν, ζητούσαν και το βόδι»!

Εμείς επιτελέσαμε το αυτονόητο καθήκον μας. Αφού, λοιπόν, αυτοί δεν σέβονται, όχι εμάς, αλλά τους αθώους ανθρώπους που τους εμπιστεύθηκαν και τους εξέθεταν επί σειρά ετών σε τέτοιο κίνδυνο, που ανερυθρίαστα συνομολογούν, τους καλούμε να δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν προχώρησαν, έστω με τις διαδικασίες που με το γνωστό φαρισαϊσμό τους επικαλούνται, στην απομάκρυνση του αμιάντου; Από εμάς το έμαθαν ότι υπήρχε ή το ήξεραν αλλά απλώς επειδή επρόκειτο για τη Νέα Ιωνία αδιαφορούσαν; Οι απαντήσεις ας δοθούν προς την κοινωνία, που δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη…

Με μηνυτήριες αναφορές και καταγγελίες, επικαλούμενοι αστεία και καθ’ ολοκληρία ψευδή και συκοφαντικά επιχειρήματα, δεν μπορούν να αναστρέψουν την πραγματικότητα της άθλιας πολιτικής τους που κατέστρεψε, τόσα χρόνια, την πόλη μας. Οι πολίτες και γνώση και μνήμη έχουν».