Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:35
Τοπικά

Δήμος Βόλου προς έξι «ανεξάρτητους»: Δεν ασχολούμαστε με cartoons της πολιτικής






Από το Δήμο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση στους έξι δημοτικούς συμβούλους που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ:

Ευτυχώς για την πόλη και τους πολίτες και συνολικά για το Δήμο Βόλου, η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι σταθερά και απαρέγκλιτα προσηλωμένη στο έργο της και δεν απαντά σε γραφικότητες και «τσάμπα μαγκιές» από τα διάφορα cartoons της πολιτικής που αναζητούν την προσοχή και τη δημοσιότητα, από το περιθώριο όπου έχουν τεθεί από τους πολίτες.

Ετσι δεν μπορεί να γίνει σοβαρός διάλογος με βάση τις προτροπές και τις υποδείξεις των «έξι» δήθεν ανεξαρτήτων συμβούλων, για χρηματοδότηση έργων από το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά τη νέα νομοθετική ρύθμιση που επήλθε.

Ας γνωρίζουν και αυτοί, όπως και όλοι όσοι σκέφτονται με την ίδια κουτοπόνηρη και μικροπολιτική τακτική, πως Δημοτική Αρχή και διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ συνεχίζουν με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα τη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που η ανικανότητα και η αδιαφορία των όψιμων «συντρόφων» τους γιγάντωσαν.

Άλλωστε όταν οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους ομολογούν ότι οι αναγκαίες μελέτες είναι σχεδόν έτοιμες από την ΔΕΥΑΜΒ, αντιλαμβάνεται κανείς, ακόμα και υποστηρικτής τους (!). ότι ούτε οι μελέτες έγιναν έτσι ως έτυχε, πολλώ δε μάλλον για να διακοσμούν τα συρτάρια των γραφείων (και να γεμίζουν τις τσέπες κάποιων)