Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024 17:06
Χωρίς κατηγορία

Δήμος Βόλου: Δεν μπορούν να επιβάλλουν την άποψη τους οι μειοψηφίες – Πάνω απ όλα το συμφέρον της πόλης






Για «καθεστωτική και αντιδημοκρατική αντίληψη με την οποία διέπονται» σύμβουλοι της μειοψηφίας, κατηγορεί η δημοτική αρχή Βόλου, αντιδρώντας στην προσφυγή κατά της διάνοιξης της οδού Καραμπατζάκη που κατέθεσαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, «άλλη μια απόδειξη της καθεστωτικής και αντιδημοκρατικής αντίληψης από την οποία διέπονται μας έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου, που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (αυτή που το κόμμα τους προεκλογικά διακήρυσσε ότι θα καταργήσει) προκειμένου να ματαιώσουν, έτσι τουλάχιστον νομίζουν, το έργο της οδού Καραμπατζάκη, όπως και όλα όσα έχουμε προγραμματίσει και εξαγγείλει. Παρά την θετικά εκπεφρασμένη άποψη της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών του Βόλου, υπέρ του έργου, αυτοί επιχειρούν να επιβάλλον τη δική τους άποψη, επιδεικνύοντας ένα ανατριχιαστικό φανατισμό και μια σταλινικού τύπου νοοτροπία, που ακόμη γι αυτούς ξενίζει.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τις αποφάσεις γι αυτή την πόλη παίρνει η Δημοτική Αρχή με βάση τις ανάγκες και τη βούληση των πολιτών και όχι τα επιθυμίες και τις επιλογές του κάθε κομματάρχη. Το έργο της Καραμπατζάκη, και όλα τα έργα που προχωρούμε, ό,τι κι αν κάνουν θα πραγματοποιηθούν, πάντα βέβαια με σεβασμό στους Νόμους, στο περιβάλλον, αλλά και στην λειτουργικότητα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της πόλης. Ευχόμαστε σε όλος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και ειδικότερα στους συγκεκριμένους να αλλάξουν νοοτροπία για το καλό του Βόλου μας».