Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 11:45
Τοπικά

Δήμος Βόλου για ψευδή δημοσιεύματα: «Συγγνώμη που δεν είμαστε κλέφτες»!






Απάντηση σε ιδιαίτερα οξύ ύφος, αλλά με συντριπτικά επιχειρήματα, δίνει η Δημοτική Αρχή του Βόλου σε δύο δημοσιεύματα από «τα γνωστά Μέσα Ενημέρωσης (;) της διαπλοκής των Τασσοπούλου – Καρεκλίδη, δίνοντας και το μέγεθος της υστερικής απελπισίας που τους έχει καταλάβει εξ αιτίας του στερητικού συνδρόμου από την αποχή από τα δημοτικά Ταμεία».

Το ένα αφορά την κατασκευή της νέα ιστοσελίδας του Δήμου και το άλλο τις ψευδείς πληροφορίες για καθυστέρηση στις πληρωμές των υπαλλήλων του Δήμου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Συνεχίζεται ο βρόμικος πόλεμος κατά της Δημοτικής Αρχής με άθλια, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα που βέβαια έχουν αναλάβει τα γνωστά Μέσα Ενημέρωσης (;) της διαπλοκής των Τασσοπούλου – Καρεκλίδη, δίνοντας και το μέγεθος της υστερικής απελπισίας που τους έχει καταλάβει εξ αιτίας του στερητικού συνδρόμου από την αποχή από τα δημοτικά Ταμεία.

Πρώτη βέβαια η γνωστή και μη εξαιρετέα, Τασσοπούλου που «θρηνεί» για το εξωφρενικό ποσό των 18.600 ευρώ που διατέθηκε για τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και που η αρρωστημένη της φαντασίωση την οδηγεί σε διαπιστώσεις για εξωφρενικά ποσά, που «ούτε «το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος, το FBI, δεν έχουν διαθέσει…»

Αν και κάθε απάντηση στην αθλιότητα αυτής της «δημοσιογράφου» είναι ψυχική βάσανος, εν τούτοις για ενημέρωση των πολιτών και μόνο, που ενδεχομένως έχουν την αφέλεια ή την ατυχία να τη διαβάζουν (και που τουλάχιστον πλέον είναι όλο και λιγότεροι) παραθέτουμε στοιχεία για το κόστος κατασκευής αντίστοιχων ιστοσελίδων σε άλλους Δήμους της χώρας.

Δήμος Κηφισιάς 238.282,12 ευρώ

Δήμος Αθηναίων 942.106 ευρώ,

Δήμος Περιστερίου 501.800 ευρώ

Δήμος Αμαρουσίου 329.000 ευρώ

Δήμος Αγίου Δημητρίου 301.400,

όπως και του Δήμου Γλυφάδας.

Δήμος Κιλκίς 267.871 ευρώ

Δήμος Αγίων Αναργύρων 300.000 ευρώ.

Δήμος Νέας Σμύρνης κόστισε 479.750

Δήμος Αχαρνών 393.000 ευρώ.

Δήμος Δράμας 379.700 ευρώ

Δήμος Τρικάλων 328.036,

Δήμος Τρίπολης 249.500,

Δήμος Ηρακλείου 243.294

Δήμος Συκεών 290.003 ευρώ

Δήμος Κεφαλλονιάς  405.709,

Δήμος Κοζάνης 312.646 ευρώ

(Οι τιμές είναι προ κρίσης, με πληροφορίες από την «Κοινωνία της Πληροφορίας».)

Αντιλαμβάνεται συνεπώς εύκολα ο καθένας τη σοβαρότητα της «δημοσιογράφου» και κυρίως τις σκοπιμότητες που η πρακτική της υποκρύπτει.

Δεν μπορούσε βεβαίως να υστερήσει και ο επίσης γνωστός Καρεκλίδης, που είδε πρόβλημα με τις πληρωμές των υπαλλήλων!!! Προφανώς είναι ακόμα επηρεασμένος από τα χρόνια των αφεντάδων του, που επί μήνες άφηναν απλήρωτους τους εργαζομένους, έχοντας να φροντίσουν πρώτα τα προσωπικά και τα της παρέας τους.

Επί δικής μας Δημοτικής Αρχής, και είναι ξεκάθαρο αυτό, δεν οφείλουμε ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενο, αντίθετα τακτοποιούμε τα αίσχη του παρελθόντος (όπως στην περίπτωση με το γάλα και τα είδη ατομικής προστασίας) και οι όποιες ολιγοήμερες καθυστερήσεις ενδεχομένως υπάρχουν οφείλονται όχι σε οικονομική αδυναμία, αλλά σε γραφειοκρατικούς, υπηρεσιακούς αποκλειστικά, λόγους

Τα ταμεία του Δήμου είναι γεμάτα, ακριβώς γιατί τα προστατεύουμε από τα διάφορα τρωκτικά που το αποψίλωναν χρόνια και τώρα κλαίνε και οδύρονται, και με σωστή συνετή και υπεύθυνη διαχείριση τα χρήματα θα διοχετεύονται στην κάλυψη των αναγκών της πόλης και των πολιτών.

Δυστυχώς για όλους αυτούς και ευτυχώς για την πόλη δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και ο κόσμος το γνωρίζει κατατάσσοντας μας τον καθένα εκεί που του αρμόζει!»