Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 05:39
Τοπικά

Δήμος Βόλου για τους έξι ΣΥΡΙΖΑίους : Συνεχίζουν να λασπολογούν και να συκοφαντούν υπό το κράτος πανικού






Σε απάντηση των αστείων ισχυρισμών της ομάδας των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΑΠΗ Νέας Δημητριάδας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση- απάντηση:

Κάθε νέο έργο, κάθε νέα παρέμβαση, προς όφελος των πολιτών, προκαλεί για λόγους ευεξήγητους τον πανικό στα πολιτικά cartoons της δημοτικής αντιπολίτευσης, που αντιδρούν με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν από τη θητεία τους στους υπονόμους του σάπιου πολιτικού συστήματος που υπηρετούν, τη συκοφαντία και την παραπληροφόρηση.

Ετσι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το νέο κτήριο – κόσμημα που φιλοξενεί το ΚΑΠΗ Νέας Δημητριάδος και που χάρις στις φροντίδες της Δημοτικής Αρχής είναι πραγματικά αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, που έχουν κάθε δικαίωμα να φιλοξενούνται εκεί σε συνθήκες αξιοπρέπειας και όχι σε αυτές που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή τους επιφύλασσε με τη στέγαση του ΚΑΠΗ σε ένα χώρο-ντροπή!

Για να καθησυχάσουμε, πάντως, τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους, που προφανώς πηγάζουν από την εξ ιδίων κρίση των πραγμάτων, τους ενημερώνουμε ότι ουδεμία κατάτμηση έργου έχει γίνει, πολλώ δε μάλλον ουδέν ένταλμα έχει πληρωθεί, χωρίς προηγούμενη έγκριση του Επιτρόπου. Αλλωστε ο μικρός, στην ηλικία, Ιάσων, που αγαθή τη τύχη, βρέθηκε να υπηρετεί το λαό και στο συγκεκριμένο Γραφείο, μπορεί πολύ εύκολα να το διαπιστώσει. Τα χρήματα που δόθηκαν για διαρρυθμίσεις και βελτιώσεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες των ίδιων των χρηστών του ΚΑΠΗ, είναι ελάχιστα και σε κάθε περίπτωση αποτελούσαν υποχρέωσή μας απέναντί τους.

Θα τους το επαναλάβουμε και ας προκαλέσουμε για μια ακόμη φορά τη μήνιν τους. Εμείς ούτε κομματόσκυλα είμαστε, ούτε μπήκαμε στα κοινά για να «κονομήσουμε». Δουλεύουμε καθημερινά με τη φιλοδοξία της προσφοράς στους συμπολίτες μας και μόνο. Μην κρίνουν εξ ιδίων, λοιπόν, τα αλλότρια, γιατί και εκτίθενται και καθημερινά δικαιώνουν την λαϊκή εντολή με την οποία τέθηκαν στο περιθώριο. Φτάνει πια η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός τους, τους έχουν καταλάβει όλοι.