Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:58
Τοπικά

Δήμος Βόλου για την «κριτική» για ΕΡΓΗΛ: «Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεχίζουν, για λόγους ευνόητους, αλλά όχι και αποδεκτούς, την προσπάθεια απόσεισης των τεράστιων ευθυνών τους για το σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ, όλοι αυτοί που πρόθυμα και με ζήλο υπηρέτησαν τη διαπλοκή και τα συμφέροντά της, ξεχνώντας το πολύτιμο, γι αυτές τις περιπτώσεις, «κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Ασφαλώς και δεν θα μπούμε σε δημόσιο διάλογο μαζί τους, νομιμοποιώντας το δήθεν και σε κάθε περίπτωση υποκριτικό τους ενδιαφέρον, αφού εκδηλώθηκε με πολύ καθυστέρηση και ενώ ήδη η ζημιά στη ΔΕΥΑΜΒ, δηλαδή στην πόλη και την τοπική κοινωνία είχε προκληθεί, με δική τους άμεση ή έμμεση ευθύνη. Και αν το κάνουμε έστω και με αυτή τη μορφή είναι γιατί δεν είναι δυνατόν να μιλούν για σκάνδαλα αυτοί που τα υπηρέτησαν, αυτοί που με την συμπεριφορά τους πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών, προσφέροντας απλόχερα 10 και πλέον εκατομμύρια ευρώ στην ΕΡΓΗΛ, λόγω…παραλείψεων, με τη συνδρομή πάντα των γνωστών δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της διαπλοκής! Εδώ ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Δεν μπορεί να ξεχνάει κανείς ότι αυτή την θλιβερή για την πόλη υπόθεση την βρήκαμε «ξεχασμένη» σε συρτάρια, την αναδείξαμε, φέρνοντας στο φως κάθε πτυχή της, και την πολεμούμε με κάθε νόμιμο μέσο, μέχρι την τελική δικαίωση.

Σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες τους για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουμε, τους ενημερώνουμε ότι σίγουρα δεν θα είναι σαν την – εν πολλοίς ανύπαρκτη –  δική τους, γι αυτό θα είναι και αποτελεσματική και, πρωτίστως, θα λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

Γιατί η δική μας Δημοτική Αρχή εκλέχτηκε από το λαό, ακριβώς για να τον υπηρετήσει, χωρίς να παίρνει υπόψη συμφέροντα εταιρειών και εργολάβων. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά και πλέον έχει καταστεί συλλογική συνείδηση στην πόλη μας.