Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 06:00
Τοπικά

Δήμος Βόλου για Κολυνδρίνη: Ρυπαρή η πολιτική της ηθική – Καταγγελία για διαπλοκή με δημοσιογράφο






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ρυπαρή, όπως η πολιτική τους ηθική, η ενέργεια της ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του προσφιλούς της Μέσου Παραπληροφόρησης, να διοχετεύσουν στη δημοσιότητα στοιχεία για δήθεν ρύπανση του Παγασητικού, η προέλευση των οποίων (στοιχείων) είναι άγνωστη, δεν μπορούν να αξιολογηθούν αν είναι ακριβή, ακόμα και αληθή, και σε κάθε περίπτωση δόθηκαν κατά παράβαση κάθε λογικής και δεοντολογίας, αφού δεν τέθηκαν υπόψη των ενδιαφερομένων, εν προκειμένω δηλαδή της ΔΕΥΑΜΒ!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράλειψη ή αβλεψία. Επειδή, όμως, πρόκειται για τις συγκεκριμένες είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για αθλιότητα.

Σε κάθε περίπτωση ευθύς ως ενημερωθούμε επισήμως και όχι με τη διαδικασία της «κατινίστικης» διαρροής και αφού ελέγξουμε την γνησιότητα των μετρήσεων, θα απαντήσουμε υπεύθυνα και θα ενημερώσουμε πλήρως τους πολίτες, όπως κάνουμε πάντα. Τους πολίτες βέβαια και όχι την πολιτική ντίβα, που ο πρότερος βίος της δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε μαζί της στα σοβαρά… και πως, δηλαδή, να το κάνουμε όταν η γνωστή, σε όλη τη Μαγνησία πια, Κολυνδρίνη, προ ολίγων ημερών, στο γραφείο της έκοβε γενέθλια τούρτα στην Τασσοπούλου, «εκτελέστρια» των σχεδίων της, στο γραφείο της στην πρώην Νομαρχία. Τόση αντικειμενικότητα! (!!!).

ΥΓ. Εμείς δεν πρόκειται να αποκρύψουμε τις μετρήσεις, τις επίσημες, ό,τι κι αν αυτές δείχνουν. Η Περιφέρεια θα δώσεις τη δημοσιότητα το έγγραφο διαμαρτυρίας που της απέστειλε ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας;»