Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:46
Τοπικά

Δήμος Βόλου για «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Σπίτι»: Πάλι προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πολίτες…






Για αλαζονεία και αμετροέπεια, αλλά και για απόπειρα νέας πολιτικής εξαπάτησης των πολιτών, κατηγορεί την ελάσσονα αντιπολίτευση της Σκοτινής, όπως την χαρακτηρίζει, παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Σπίτι», η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με αφορμή ανακοίνωση με την οποία αμφισβητείται η επιλογή της επανεργοποίησης της οδού Καραμπατζάκη και αντ’ αυτής προτείνεται ένα μη ρεαλιστικό έργο, για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αυτό της υπογειοποίησης της Παγασών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξης:

«Αμετανόητοι, χωρίς να έχουν, έστω κατ’ ελάχιστον, συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αποδοκιμασίας που τους επιφύλαξαν οι πολίτες του Βόλου, «εκτιμώντας» προφανώς τα όσα σε βάρος τους επί δεκαετίες διέπραξαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της ελάσσονος μειοψηφίας, δηλαδή της Σκοτινής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Σπίτι», τολμούν να παραδίδουν μαθήματα και να ζητούν να ακολουθήσουμε τις επιλογές τους, αυτές δηλαδή για τις οποίες υπέστησαν ένα χωρίς προηγούμενο εκλογικό διασυρμό και εξευτελισμό!

Θεωρώντας ότι ακόμα ζουν  τις εποχές που οι ίδιοι διαφέντευαν τα πάντα και ο μήνας είχε… εννιά, μας μιλάνε για υπογειοποιήσεις δρόμων, μαρίνες, τελεφερίκ, για σκεπασμένα γήπεδα και ό,τι άλλο παραμύθι της Χαλιμάς μπορούν να φανταστούν για να κοροϊδεύουν τους πολίτες, νομίζοντας ότι μπορούν να τους εξαπατήσουν και πάλι. Και δεν απαντούν στο πιο απλοϊκό ερώτημα που μπορεί να τεθεί: γιατί δηλαδή δεν τα έκαναν όλα αυτά τις εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο και αυτοί κατείχαν όλες τις θέσεις εξουσίας;

Εμείς, δυστυχώς γι αυτούς, παραμένουμε προσηλωμένοι στο δόγμα της Αλήθειας. Με αυτή τη γλώσσα μιλάμε στην κοινωνία και γι αυτό έχουμε αναπτύξει μαζί της σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεν πρόκειται να εξαπατήσουμε κανένα για να υφαρπάξουμε την ψήφο του και να απολαμβάνουμε τα αγαθά μιας εξουσίας που θα έχουμε σφετεριστεί με πολιτικές απάτες, όπως έκαναν εκείνοι. Τελεία και παύλα.

Σχεδιάζουμε και δουλεύουμε με ορίζοντα το εφικτό, αναζητώντας λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα όλων πιο άνετη και ανθρώπινη, μέσα στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε.

Και επειδή η αλαζονεία και η αμετροέπεια τους δεν έχουν όρια, απλώς να τους υπενθυμίσουμε ότι στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών έχουμε την τύχη να προΐσταται ένας πολιτικός μηχανικός και όχι κάποιος, αναζητών βόλεμα, δάσκαλος! Και κλείνοντας θα συμφωνήσουμε και σε κάτι: Όντως ο τσαμπουκάς δεν θα περάσει. Η πλειοψηφία θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της, για το οποίο υπερψηφίστηκε από το λαό του Βόλου, και όχι μια μονίμως ασχημονούσα και ασκόπως θορυβούσα θλιβερή μειοψηφία, της μεταξωτής γραβάτας και του λευκού ταγιέρ… ”