Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 12:10
ΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου για “Επιλογή Ευθύνης”: Απώλεια μνήμης ή μικροψυχία και μιζέρια;






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Περί μνήμης και λήθης η ανακοίνωση της διαλυμένης παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» του πολύ Πάνου Σκοτινιώτη, που προφανώς ξέχασε την λαϊκή εντολή του «Πάτε Σπίτι» και ακόμη θεωρεί ότι μπορεί να καθορίζει την ατζέντα της πόλης. Η απώλεια μνήμης τα δικαιολογεί και αυτά.

Σε ό,τι μας αφορά θυμόμαστε και τιμούμε στο ακέραιο τις δεσμεύεις και τις υποχρεώσεις μας έναντι των πολιτών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη της. Όχι με αερολογίες και μπούρδες, αλλά με έργα και δράσεις.

Απλώς τα μέλη της «Επιλογής Ευθύνης», που κατάντησαν να ικετεύουν για να τα περισυλλέξουν στα διάφορα μορφώματα μανατζαρέων και μειρακίων του κομματικού σωλήνα, που βλέπουν την αυτοδιοίκηση σαν γονική παροχή, ξέχασαν ότι ήταν προσκεκλημένα, προσωπικά από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, στην χθεσινή εκδήλωση για το Μουσείο της Αργούς. Ή αυτό συνέβη ή απλώς θυμήθηκαν και πάλι την μικροψυχία και τη μιζέρια που τα χαρακτηρίζει γι αυτό και δεν εμφανίστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση η πόλη πηγαίνει όντως μπροστά χωρίς αυτούς. Που καλό είναι να μείνουν στα σπίτια τους, εκεί που τους έστειλε οριστικά και αμετάκλητα ο λαός του Βόλου