Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:10
Τοπικά

Δήμος Βόλου για ανησυχίες περί ΕΡΓΗΛ: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!»






Από το Δήμο Βόλου σε απάντηση ανακοινώσεων της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου (παράταξη Σκοτινιώτη) και του συλλόγου εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ για το θέμα της ΕΡΓΗΛ και τις αναμενόμενες εξελίξεις, που προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Πανηγυρίζουν γιατί…δικαιώθηκαν τα μέλη της σκοτινής παράταξης και έχουν δίκιο! Όλα όσα έκαναν και δεν έκαναν, όντως, οδήγησαν σε δικαίωση. Της ΕΡΓΗΛ, βέβαια, δηλαδή του εργολάβου που επιχειρεί τώρα να βάλει χέρι στην περιουσία των πολιτών του Βόλου και μάλιστα για έργο που δεν έκανε. Και ειλικρινά όρκο δεν παίρνουμε αν πάλεψαν για τη δικαίωση του Δήμου ή της ΕΡΓΗΛ.

Οσο για τους εργαζόμενους που τώρα ανησυχούν τι να πει κανείς; Οι περισσότεροι από αυτούς μέλη της ίδιας παρεούλας που συγκροτούσε το σύστημα ήταν, άρα δεν είναι άμοιροι των ευθυνών. Δεν ρωτούν, λοιπόν, τους συναδέλφους τους που ξέχασαν (;) να απαντήσουν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες, με αποτέλεσμα ένα δώρο πολλών εκατομμυρίων στην ΕΡΓΗΛ, για τα πως και τα γιατί;

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριοι. Ποτέ… Η κοινωνία, οι πολίτες, βλέπουν και κρίνουν. Όλους μας”.