Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:36
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ανοιχτά από τη Δευτέρα τα σχολεία – «Παλαιολιθικός συνδικαλιστής ο Σαβελίδης»






Ανοιχτά θα είναι τα σχολεία από τη Δευτέρα στο Δήμο Βόλου, αφού συνεργεία του Δήμου προχωρούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την παρατεταμένη κακοκαιρία. Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου ασκεί έντονη κριτική στον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκ. Σαβελίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει παλαιολιθικό συνδικαλιστή και τον προτρέπει αν θέλει να κάνει πολιτική καριέρα να αφήσει τα παλαιοκομματικά παιχνίδια και να κάνει κάτι καλό για την πολύπαθη Παιδεία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

«Από το Δήμο Βόλου ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του, θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς ήδη συνεργεία του Δήμου έχουν καταγράψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την παρατεταμένη κακοκαιρία και εργάζονται για την αποκατάστασή τους, ώστε τη Δευτέρα τα διδακτήρια να είναι πλήρως λειτουργικά.

Λυπούμεθα που θα δυσαρεστηθεί ο παλαιολιθικός συνδικαλιστής, κ. Σαβελίδης, αλλά τώρα θα πρέπει να αναζητήσει άλλους τρόπους να εξασφαλίσει την παρουσία του στα ΜΜΕ και να κορέσει τη δίψα του για δημοσιότητα. Αν θέλει, πάντως, μέσω αυτής της δημοσιότητας να κάνει και καριέρα πολιτικού, ας φροντίσει να κάνει κάτι καλό για την πολύπαθη Παιδεία, οπότε μπορεί να τον στηρίξουμε κι εμείς. Μέχρι τότε ας γνωρίζει ότι ο Δήμος Βόλου δεν μετέχει σε τέτοια παλαιοκομματικά παιχνίδια και ασκεί στο ακέραιο τις αρμοδιότητές του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες έναντι της κοινωνίας»