Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:27
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Άκαρπες οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη συμπαραστάτη του δημότη






Άκαρπες απέβησαν οι δύο ψηφοφορίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη χθεινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για την ανάδειξη συμπαραστάτη του δημότη καθώς κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους δεν έλαβε τα 2/3 των ψήφων του σώματος δηλαδή 33 ψήφους. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Βόλου θα αποφασίσει αν θα βγάλει νέα προκήρυξη ή αν θα επαναφέρει την ίδια προκήρυξη σε επόμενη συνεδρίαση.
Πριν την έναρξη συζήτησης του θέματος κατατέθηκαν τέσσερις υποψηφιότητες και συγκεκριμένα κατέθεσαν η κ. Τσιόβουλου, η κ. Τσούλου, η κ. Τάταρη και ο κ. Δεσύλλας.

πό την ψηφοφορία απείχαν οι σύμβουλοι της Επιλογής Ευθύνης, της ΛΑΣ και οι κ.κ. Ελένη Μεϊκοπούλου – Ανδρέου, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ιωαν. Μολοχίδης, Ι. Αποστολάκης, Ματ. Δραμητινός και Νικ. Κανελλής.
Από την πρώτη ψηφοφορία έλαβαν σε σύνολο 36 ψηφισάντων, η κ. Τσιόβουλου έλαβε 7 ψήφους, η κ. Τσούλου 4, η κ. Τάταρη 0 ψήφους και ο κ. Δεσύλλας 19 ψήφους, ενώ υπήρξαν τέσσερα λευκά και δύο άκυρα.
Κατά τη δεύτερη ψηφοφορία σε σύνολο 34 ψηφισάντων η κ. Τσιόβουλου 4 ψήφους, η κ. Τσούλου 3, η κ. Τάταρη 3 ψήφους και ο κ. Δεσύλλας 21 ψήφους, ενώ υπήρξαν ένα λευκά και δύο άκυρα.