Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:35
LIFE

Δέσποινα Βανδή: Τι λέει για το Voice και τα τηλεοπτικά της σχέδια;






Συνέντευξη στο Down Town και στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε αυτό το διάστημα, αλλά και την εμπειρία της στο The Voice.

Σε ξάφνιασε που μετά το The Voice αρκετοί ανακάλυψαν ότι τελικά δεν είσαι τόσο απόμακρη και σνομπ όπως νόμιζαν;
Είχα τρομερή αγωνία πως θα φανεί όλο αυτό στον κόσμο. Διότι το Voice ήταν σαν το Big Borther. Δεν είχα συναίσθηση ότι είχε κάμερες και ξεχνιόμουν. Και μετά σκεφτόμουν: «Τώρα που ο κόσμος θα με δει, θα τους αρέσω; Θα με παρεξηγήσουν που ήμουν χύμα; Η τηλεόραση σε βάζει μέσα στο σπίτι του άλλου. Το τραγούδι, από την άλλη, σε αποστασιοποιεί. Το πως είσαι ως άνθρωπος μπορεί να φανεί από μια συνέντευξη, η οποία φυσικά ύστερα από μια εβδομάδα ξεχνιέται. Γενικά ήμουν φοβισμένη με τους δημοσιογράφους και κλειδωμένη ως άνθρωπος. Όλο αυτό που ένιωθα ίσως με έκανε να φαίνομαι απόμακρη.

Έχεις τηλεοπτικές προτάσεις αυτό το διάστημα;

Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικότερα, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Αν γινόταν Voice 3 και με ήθελαν, θα σου έλεγα ότι θα το κάνω. Τώρα όμως έχω πολύ έντονους προβληματισμούς αν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά την κριτική επιτροπή σε άλλο μουσικό παιχνίδι.

Ως παρουσιάστρια όμως; Επειδή σου έγινε πρόταση από το ΣΚΑΪ να παρουσιάσεις το X-Factor.
Δεν θα κάνω τίποτα φέτος. Έφτασα σε ένα σημείο που προβληματίστηκα πάρα πολύ. Γλυκάθηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, γιατί δημιουργούσε όλο αυτό ανάμεσα σε εμένα και τον κόσμο που το είχαμε χάσει. Μου έδωσε αυτή την αίσθηση ότι από την Βανδή έγινα η Δέσποινα. Προβληματίστηκα πάρα πολύ με τον γεγονός ότι μπορώ να κάνω πράγματα στην τηλεόραση αλλά δεν είναι αυτός σκοπός μου. Θα κάνω πάλι κάτι στην τηλεόραση όταν θα έχω ένα ωραίο concept.