Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:12
Τοπικά

Δέματα αγάπης της ΕΒΟΛ σε 400 οικογένειες






Ξεκίνησε σήμερα η διανομή των 400 δεμάτων από την ΕΒΟΛ σε ισάριθμες οικογένειες απόρων και αναξιοπαθούντων της πόλης. Τα 400 δέματα με προϊόντα της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας συνοδεύονταν και από μία επιταγή των 50 ευρώ για σούπερ μάρκετ.

Στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως βρέθηκε ο εκπρόσωπος της ΕΒΟΛ Βαγγέλης Οικονόμου μαζί με συναδέλφους του, για να παραδώσουν τα «δέματα αγάπης».

Ο προϊστάμενος του Ναού π. Σεραφείμ Κονταξής, ευχαρίστησε την ΕΒΟΛ υπογραμμίζοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες ανακουφίζουν τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη και εξήρε την τοπική γαλακτοβιομηχανία για την γενικότερη στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Από την πλευρά του εκπρόσωπος της ΕΒΟΛ Βαγγέλης Οικονόμου επισήμανε πως σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Δημητριάδος δίνονται σε πέντε ενορίες της περιοχής 400 σακούλες με προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας καθώς και μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ για να μπορέσουν οι αναξιοπαθούντες να πάνε στα σούπερ μάρκετ της περιοχής και να αγοράσουν τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ευχόμαστε του χρόνου να μην χρειαστεί κανένας τη βοήθεια κανενός. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια».
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε επίσης πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ είναι στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών.

Σημειώνεται πως από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως, εξυπηρετήθηκαν οικογένειες από τις ενορίες των Αγίων Αναργύρων, του Αγίου Τρύφωνα, των Αγίων Θεοδώρων και του Αγίου Παντελεήμονα ενώ αντίστοιχα δέματα προωθήθηκαν στους ναούς Αγ. Κωνσταντίνου, Αναλήψεως, Αγίου Βασιλείου και Ευαγγελίστριας, στους οποίους η ΕΒΟΛ παρέδωσε προϊόντα και διατακτικές για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.