Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 04:13
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Γ.Μουλάς: Πανθεσσαλικό στάδιο και Χιονοδρομικό κέντρο πρέπει να περάσουν στον Δήμο Βόλου






Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, αναφερθείς στο έργο της Δημοτικής Αρχής Βόλου, στις επικείμενες εκλογές αλλά και στις “κόντρες” του στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις οποίες είπε χαρακτηριστικά ότι προέρχονται από την πλήρη εφαρμογή εκ μέρους του του κανονισμού, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τις αντιπολιτεύσεις “μαύρο παράδειγμα σε πανθεσσαλικό επίπεδο”.

Ο Γιώργος Μουλάς εξέφρασε την άποψη ότι Πανθεσσαλικό Στάδιο και Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, θα πρέπει να περάσουν στη Δημοτική Αρχή Βόλου.

Τέλος, όπως εκτίμησε ο κ. Μουλάς, ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή αυξάνουν δυνάμεις, εξηγώντας ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο είναι ενθαρρυντικά, τόσο για το δημοτικό έργο, όσο όμως και για την στάση που έχουν κρατήσει “απέναντι σ’ αυτούς τους τύπους, σ’ αυτά τα σκουλήκια που κατέτρωγαν τόσα χρόνια τις σάρκες της πόλης”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στην προεκλογική περίοδο και στις υπόλοιπες παρατάξεις, ο κ. Μουλάς είπε με νόημα: “Ψόφια πράγματα. Δεν βλέπω σοβαρό διεκδικητή”.