Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:39
Άλλες Ειδήσεις

Γκάφα στον «αέρα» της ΕΡΤ: Διάβαζαν τις εφημερίδες της Παρασκευής… ως φρέσκα νέα της Δευτέρας!






Συνέβη στην ΕΡΤ! Ενημερωτική εκπομπή μετέφερε στους τηλεθεατές τις ειδήσεις της Παρασκευής ως φρέσκα νέα της Δευτέρας.

Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας ξεκίνησαν να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων και κάποια στιγμή… ένα δάχτυλο δείχνει την ημερομηνία στο εξώφυλλο μιας εξ αυτών, θέλοντας να επιδείξει στον συνάδελφο την ημερομηνία. Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016…

«Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα…», είπε ο Γιώργος Δαράκης παραμερίζοντας με μια απότομη κίνηση τις εφημερίδες. Το ύφος του Γιάννη Δάρρα που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί είναι χαρακτηριστικό.

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο τραπέζι το “σώμα” των εφημερίδων της Δευτέρας και οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή λέγοντας: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό “σώμα”!». Μόλις διαβάστηκαν οι σωστοί τίτλοι, επέστρεψαν στη συζήτηση επισημαίνοντας ξανά: «Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα».

Το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας της «Εφημερίδας των Συντακτών» στα αριστερά της φωτογραφίας. Στα δεξιά, το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής που διαβάστηκε σαν πρωτοσέλιδο της Δευτέρας. Το ίδιο έγινε και με την «Καθημερινή».