Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 05:44
LIFE

Γιώργος Θεοφάνους: Μου ζήτησαν 1.000 ευρώ για να πάρω την ελληνική υπηκοότητα






Ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ως κριτής στο γνωστό show μουσικών ταλέντων, X Factor και το βράδυ της Δευτέρας συνάντησε στο πλατό του «ΌΛΑ Πρώτη Φορά», τον Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού.

Όπως ο ίδιος, αποκάλυψε, οι αιτήσεις για το μουσικό διαγωνισμό που θα μεταδίδεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έχουν ξεπεράσει τις 4.500 χιλιάδες από νεαρές και νεαρούς που θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

«Το νέο x Factor θα είναι καλό. Δεν ψάχνουμε τον Γιάννη Πάριο ή τη Μαρινέλλα, αυτοί είναι μοναδικοί.Δεν θα είμαι ο κακός του X Factor. Θα είμαι ο εαυτός μου, αν ο απέναντι θέλει να τα ακούσει θα τα ακούσει. Χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ ανέλαβε τέτοι project. Δεν περίμενα τη συμμετοχή του κόσμου, έχουμε 4.500 αιτήσεις. Εγώ χαίρομαι που είμαστε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από ξεχωριστούς και σημαντικούς ανθρώπους».

Μάλιστα μίλησε και για το ενδεχόμενο τα παιδιά του να ασχοληθούν με το τραγούδι: «Σαν άνθρωπος είμαι πολύ απαιτητικός και δίκαιος.Τα παιδιά μου δεν έχουν ταλέντο στο τραγούδι, δεν θα τα άφηνα να γίνουν τραγουδιστές».

Ο Κύπριος συνθέτης αποκάλυψε επίσης πως δυσκολεύεται να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα και εξηγεί ποια είναι η σχέση της πανέμορφης ασφαλίστριας του με τη Δούκισσα Νομικού.

«Εγώ έιμαι εδώ 27 χρόνια εδώ φορολογούμενος. Ακόμα δεν έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα.Τώρα το ζήτησα γιατί θέλω να μπορώ να ψηφίζω εδώ στην Ελλάδα.Έκανα τις διαδικασίες και μου είπαν οτι θα πρέπει να περάσω ένα τεστ για το αν ξέρω ελληνική ιστορία και θέλουν και 1000 ευρώ μεταξύ άλλων».