Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:46
Τοπικά

Γιορτινό μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου






Στην προσωπική του σελίδα, στο facebook, ο Δήμαρχδος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα:

Μια υπέροχη βραδιά η χθεσινή στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, όπου περίσσεψαν η αγάπη, η ζεστασιά και η αλληλεγγύη. Για δεύτερη φορά στήθηκε το γιορτινό τραπέζι από το Δήμου Βόλου με την συγκινητική συμμετοχή και προσφορά επιχειρηματιών της πόλης μας, των αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Βόλου, και βεβαίως των εθελοντών μας, που φρόντισαν να αποδείξουν ότι ο πραγματικός πολιτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια, κενά λόγια και στις ανούσιες καυχησιολογίες κάποιων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω δημόσια και να τονίσω ότι χάρις σε αυτούς τους ανθρώπους ο Βόλος μας αναδεικνύεται μια πόλη με σημαντικό παρόν και μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον, με ενότητα, αλληλεγγύη και συνοχή, όσο και αν ορισμένοι επιχειρούν να τις υπονομεύσουν.

Μαζί με τις ευχαριστίες μου, δεχθείτε και τις από καρδιάς ευχές μου η γέννηση του Θεανθρώπου να πλημμυρίσει τις ψυχές όλων μας με αγάπη και κατανόηση και ο Νέος Χρόνος, που έρχεται, μαζί με Υγεία και Ειρήνη να φέρει επιτέλους αυτά που στερούνται τόσα χρόνια χιλιάδες συνανθρώπων μας και κυρίως τα παιδιά. Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές για όλες και όλους.