Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί φοβόταν για τη ζωή του ο φαντάρος που εξαφανίστηκε εν πλω στο «Νήσος Ρόδος»;






Εξαφάνιση μυστήριο συγκλονίζει το Πανελλήνιο με τον 23χρονο Τάκη Κολλιαδέλη να επιβιβάζεται στο πλοίο από Χίο για Πειραιά και να μην κατεβαίνει ποτέ από αυτό.

Ο 23χρονος με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, κατοικεί στη Χαλκίδα και υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο, από το οποίο ζήτησε και έλαβε αναβολή. Την Τετάρτη το βράδυ επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό Νήσος Ρόδος για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το φίλο του Τάκη Κολλιαδέλη ο οποίος ήταν μαζί του μέσα στο πλοίο, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2.15 τα ξημερώματα , ενώ κατά τον απόπλου του Νήσος Ρόδος στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

xamenos_stratiwtis3
Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ σκάφη του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος. Στις έρευνες πήραν μέρος και επτά περιπολικά οχήματα για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά αποτελέσματα.

Μόλις οι συγγενείς και οι φίλοι του Τάκη Κολλιαδέλη ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του, έσπευσαν να κάνουν έκκληση μέσω Facebook δημοσιεύοντας φωτογραφίες του 23χρονου.

Επείγον !!!! Φίλοι μου εξαφανίστηκε ο 23χρονος (Σαράντος)Τάκης Κολλιαδελης …Επιβιβάστηκε στο καράβι Νήσος Ρόδος από Χίο προς Πειραιά . Το καράβι ξεκίνησε 23.15 στις 27/6 και έφτασε Πειραιά στις 7 το πρωί στις 28/6. Από τις 2 τα ξημερώματα στις 28/6 χάθηκαν τα ίχνη του . Όποιος βρισκόταν στο καράβι ή οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα :6982789731,6981574354,6982789731,6982213491. ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!xamenos_stratiwtis2

«Ο γιος μου δεχόταν πιέσεις στον στρατό»

Όπως καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης, το παιδί του δεχόταν πιέσεις και για το λόγο αυτό πήρε αναβολή από το στρατό και επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα. Ο πατέρας του αγνοούμενου οπλίτη λέει στο protothema.gr πως είναι πεπεισμένος ότι κάτι συνέβη στο γιο του εν πλω.

«Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει, αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ εξοργισμένος. Το παιδί μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις μέσα στο στρατό. Μου έλεγε “μπαμπά, θα έρθω από κοντά να στα πω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω από το τηλέφωνο” και το παιδί μου δεν ήρθε ποτέ…» εξομολογείται στο protothema.

«Πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει με το στρατόπεδο της Χίου. Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι φοβόταν το παιδί γιατί δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί. Ο Τάκης έφυγε από τη Χίο στις 22.15 το βράδυ και θα ερχόταν Πειραιά. Ήταν ένα μήνα μέσα στο στρατόπεδο και το παιδί πήρε αναβολή. Ο φίλος του με τον οποίο δούλευαν μαζί, δεν τον γνώριζε πολύ καιρό γιατί είχαν γνωριστεί μέσα στο στρατό. Αυτός πήγε για ύπνο και το πρωί τον ξύπνησε ο υπάλληλος του καραβιού και τότε διαπίστωσε ότι ο Τάκης είχε εξαφανιστεί. Τελευταία φορά συνομίλησε με την αρραβωνιστικιά του και της είπε: Κάποιοι μου την έχουν στημένη. Ή θα μου την κάνουν στη Χίο ή στον Πειραιά» δήλωσε ο κ. Κολλιαδέλης.

«Είχε δυο κινητά μαζί του, την ταυτότητά του και το πορτοφόλι του, τα οποία δεν βρέθηκαν πουθενά. Μόνο ο σάκος με τα ρούχα του βρέθηκαν. Το παιδί μου δεν αποβιβάστηκε ποτέ από το καράβι, κάτι συνέβη εν πλω». xamenos_stratiwtis