Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:18
Τοπικά

Γηροκομείο: Έγινε σήμερα η μερική άρση της κατάσχεσης των λογαριασμών






Έγινε τελικά σήμερα, η μερική άρση της δέσμευσης των λογαριασμών του Γηροκομείου Βόλου από το ΙΚΑ (ύψους 42.000 ευρώ), λόγω οφειλών, κι έτσι διευθετείται – έστω και προσωρινά – το θέμα της καταβολής μισθών στους εργαζόμενους στο Ίδρυμα και της πληρωμής των προμηθευτών του.

Η προσωρινή αυτή λύση, δόθηκε έπειτα από παρέμβαση του Υφυπουργού Εργασίας κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου στο ΙΚΑ Βόλου και επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, κ. Παύλος Πάνος με τον Διευθυντή του ΙΚΑ Βόλου κ. Δημήτριο Βάμβα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Διοίκηση του Γηροκομείου, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλους τους Τοπικούς Φορείς και Βουλευτές της Μαγνησίας και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Μπαλλή Συμεών και κ. Μεϊκόπουλο Αλέξανδρο, τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο, τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Καλαματιανό Διονύσιο καθώς και τον Διευθυντή του ΙΚΑ Βόλου κ. Βάμβα Δημήτριο που παρόλη τη καθυστέρηση συνετέλεσε στο να πληρωθεί το προσωπικό και να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.
«Ηλικιωμένοι, Εργαζόμενοι και Διοικητικό Προσωπικό ευχαριστούν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και το σεβασμό τους προς το Ίδρυμα» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.