Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 23:17
Τοπικά

Γεννηματά από το Βόλο: Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να σώσει την κυβέρνηση

«Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κανένας ανασχηματισμός και καμιά αλλαγή προσώπων δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, προσερχόμενη σε πολιτική εκδήλωση στο Βόλο.






«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει απομακρυνθεί από την ελληνική κοινωνία και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ξεπεράσει τα αδιέξοδα που δημιουργεί. Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση και μια άλλη πολιτική, αλλά σε καμία περίπτωση λύση δεν μπορεί να αποτελεί η παλινόρθωση της δεξιάς που επιδιώκει αυτή την στιγμή η ΝΔ» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ ως τις «δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος  που κράτησαν όσες φορές κυβέρνησαν τη χώρα σε ύφεση, δημιούργησαν χρέη σε αντίθεση με την Δημοκρατική Παράταξη που πάντα έκανε το χρέος της απέναντι στη χώρα και είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση».

«Εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση» είπε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας πως «με την καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράστασης, θα μπορέσουμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις, να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα, που θεωρώ ότι θα είναι ραγδαίες».