Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 20:24
Αθλητικά

Γαλάτης: “Ενας εκ των συνομιλητών του Τόρη ήταν ο Χουσιάφης”






Ο Γιώργος Τόρης με δήλωση του διέψευσε την είδηση που είχε μεταδώσει ο Αποστόλης Γαλάτης στην τηλεοπτική εκπομπή του, σύμφωνα με την οποία οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου τον είχαν επισκεφτεί προκειμένου να του ζητήσουν να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Αποστόλης Γαλάτης έδωσε συνέχεια στο θέμα και με προσωπική του δήλωση, όχι μόνο επιμένει στην είδηση για συνάντηση οπαδών με τον Γιώργο Τόρη, αλλά αναφέρει και το όνομα ενός εκ των οπαδών που συνομίλησαν με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αποστόλη Γαλάτη:

“Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούω και διαβάζω διάφορες δηλώσεις με τις οποίες θα ξεκαρδίζονταν στα γέλια ακόμα και η ” φαιδρά πορτοκαλέα ”  δηλώνω απερίφραστα τα εξής : Πριν από περίπου μία εβδομάδα, σε φουαγιέ γνωστού ξενοδοχείου του Βόλου ο κ. Τόρης Γεώργιος παρουσία πολλών επωνύμων Βολιωτών επιχειρηματιών έλεγε πως τον συνάντησαν μερικοί οπαδοί των ερυθρόλευκων του Βόλου για να « μιλήσουν  »  για το μέλλον της ομάδος. Τις δηλώσεις του κ. Τόρη Γεώργιου που προανέφερα μπορούν να τις επιβεβαιώσουν αν χρειαστεί πάρα πολλοί ωτακουστές.

Υ.Γ. : Ένας εκ  των συνομιλητών που επισκέφθηκαν το κ. Τόρη ήταν ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου κ. Χουσιάφης Αντώνης”.