Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:39
LIFE

Βόμβα στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια εγκαταλείπει το τραγούδι λόγω σοβαρής ασθένειας






Έσκασε βόμβα! Την απόφασή της να αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ανακοίνωσε γνωστή τραγουδίστρια, σοκάροντας τους θαυμαστές της.

«Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά», ανέφερε η Σελίνα Γκόμεζ, ανακοινώνοντας την απόφασή της.

Η 24χρονη σταρ έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι πάσχει από λύκο, το οποίο είναι από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα. Σε όσους πάσχουν από τη νόσο, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στους υγιείς ιστούς οδηγώντας τους σε φλεγμονή και βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις, τόσο στο δέρμα, όσο και εσωτερικά, όπως για παράδειγμα στις αρθρώσεις και κάποια ζωτικά όργανα. Θεραπεία δεν υπάρχει, παρά μόνο τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά.

«Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό», δήλωσε η Σελίνα, μετά την αιφνίδια ακύρωση της περιοδείας της, το 2015 και κατέληξε: «δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!».