Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:13
Αθλητικά

Βόμβα Κούγια: «Παράνομες οι απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ για το «koriopolis»






Την άποψη του ότι οι κασέτες της ΕΥΠ που βρίσκονται στη δικογραφία του περιβόητου «koriopolis» είναι παράνομες και ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη του δικαστηρίου, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας και ο κυριότερος μάρτυρας κατηγορίας στο «koriopolis» με συνέντευξή του στον Astra TV επανέλαβε αυτό που φωνάζει από την πρώτη στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος. Ότι η απομαγνητοφώνηση των cd δεν έχει γίνει με τη σωστή διαδικασία και ότι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη δικογραφία. Υποστήριξε δε ότι αν ήταν συνήγορος υπεράσπισης θα είχε ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για τις απομαγνητοφωνήσεις, αίτημα βεβαίως που έχει ήδη κατατεθεί πολλάκις από τους δικηγόρους του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει αποδεκτό. (σχετικό απόσπασμα στο 54’35’’)

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις κασέτες του Μπέου, με τον Πατέρα, τονίζοντας ότι ήταν υποκλαπείσες και κατά συνέπεια παράνομες, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι επιμελώς, προφανώς διότι τον βόλευε, είχε αποκρύψει τόσο καιρό από ποιον προέρχονταν.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγα