Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 03:11
Παραπολιτικά

«Βόμβα» Καρεκλίδη: Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος; – Ο ρόλος του Βασ. Λεβέντη και το «φέσι» στο Δημόσιο






«Βόμβα» πολλών μεγατόνων αναμένεται να σκάσει μεθαύριο Τετάρτη, με την ανακοίνωση – σε ειδική συνέντευξη που ο ίδιος καλεί – της υποψηφιότητας του Γεωργίου Καρεκλίδη, σαν Δήμαρχος Βόλου, τον Μάιο του 2019!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, πάντως, πληροφορίες ο γενάρχης του γνωστού Ομίλου Επιχειρήσεων, με οικογενειακά χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,7, περίπου, εκατομμυρίων ευρώ, απογοητευμένος από τις επιδόσεις της αντιπολίτευσης και ωθούμενος από την μεγάλη λαοφιλία του, φέρεται διατεθειμένος να ηγηθεί των αντι – Μπεϊκών δυνάμεων και να διεκδικήσει το Δήμο, με βάση τη γνωστή του αξιοπιστία και φερεγγυότητα και τη βαθιά του προσήλωση στη Δημοκρατία.

Όπως λένε άτομα που τον γνωρίζουν η πρόθεσή του αυτή υπόβοσκε από καιρό, αλλά «φούντωσε» όταν είδε το Βασίλη Λεβέντη να εμφανίζεται σαν πρόεδρος κόμματος στη Ζαγορά, στην εκδήλωση προς τιμή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, όπως οι ίδιες πηγές λένε ετοιμάζει και web tv, στο site του, όπου θα εμφανίζεται όχι με φραπέ, όπως ο πρόεδρος, αλλά με κορνέ!!!

ΥΓ. Άλλες φήμες λένε ότι θα μιλήσει για τη δικαστική του διένεξη με τον Αχιλλέα Μπέο. Αλλά τότε δεν θα ήταν αρκετά τα ΜΜΕ που διαθέτει και χρειάζεται και τα άλλα; Τι διάολο, δεν τον ακούει και δεν τον διαβάζει κανείς;