Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:22
LIFE

Βόμβα από την Ελληνίδα Miss Tourism: Απειλήθηκα για να βγω με κριτές και χορηγούς






Με τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Tourism Universe στέφθηκε μια νεαρή από την Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στον Λίβανο.

Η νεαρή, ηλικίας 19 ετών, μίλησε στο seleo.gr και εξήγησε πως ήρθε σε δύσκολη θέση κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Η Κωνσταντίνα Καρκ’άνη κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση στο διαγωνισμό και τον τίτλο της Miss second runner up.«Νιώθω πολύ περήφανη που εκπροσώπησα την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό για πρώτη φορά και βγήκα τρίτη, με την αξία μου. Είναι ιδιαίτερη τιμή που επιλέχθηκα εγώ για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα», σημείωσε στην συνέντευξή της.

Ωστόσο, εκείνο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν τα όσο είπε για αθέμιτες προτάσεις που δέχτηκε κατά την διάρκεια του διαγωνισμού από κριτές και χορηγούς. «Υπήρχαν τρεις περιπτώσεις που με ένιωσα ενόχληση από διάφορους χορηγούς. Σε έναν χώρο που δίναμε συνέντευξη η κάθε κοπέλα ξεχωριστά, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, άρχισε να με ρωτάει πιο προσωπικά πράγματα, όπως τι θα κάνω αργότερα και αν θέλω να πιούμε μαζί ένα ποτό. Τους είπα ευγενικά «όχι» και αποχώρησα. Ένας χορηγός, που θα ήταν και κριτής, με συνάντησε στο διάδρομο του ξενοδοχείου και μου είπε «αν δεν πάμε για φαγητό, θα σου βάλω μηδέν στην βαθμολογία», του απάντησα «δεν πειράζει, μου αρέσουν τα κουλουράκια» και τον απέφυγα. Επίσης, δέχθηκα ένα τηλέφωνο, που μου πρότεινε ένας να πάω στο δωμάτιο του. Απλά έκλεισα το τηλέφωνο», σημειώνει χαρακτηριστικά στο seleo, η 19χρονη.

Να σημειώσουμε ότι αναφέρθηκε κάπως καυστικά για άλλες κοπέλες για το ανυπάρχει ενδεχόμενο κάποιες εξ αυτών να ενέδωσαν σε αντίστοιχες προτάσεις:«Σίγουρα μπορεί να λένε διάφορα. Αλλά, κοπέλες, που ξέρουμε ότι έκαναν πολλά, τελικά πήραν πολύ χαμηλότερη βαθμολογία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr