Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:45
Τοπικά

Βόλο: Νέα απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων






Δεν πτοούνται, ως φαίνεται, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομία, οι απατεώνες που τηλεφωνικά επιχειρούν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους και να τους αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα ότι κάποιο δικό τους πρόσωπο έχει προκαλέσει τροχαίο και με την καταβολή ενός ποσού θα μπορούσε να αποφύγει τις συνέπειες.

Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Face Book έγινε η ακόλουθη ανάρτηση που προειδοποιεί για ένα ακόμη κρούσμα απόπιερας απάτης.

«Πριν από λίγο πήραν μια γιαγιά τηλέφωνο και της είπαν πως η κόρη της έκανε τροχαίο κ σκότωσε ένα αλβανάκι!! Ζήτησαν 35.000 ευρώ για να μη τη βάλουν φυλακή και πως είχαν μαζευτεί 40 αλβανοί στην τροχαία κ απειλούσαν να την σκοτώσουν και μια έκλαιγε κ φώναζε “μαμά έχω σπάσει τα δόντια μου και φοβάμαι….. Δε θελω να πάω φυλακή…. Θα με σκοτώσουν!!!!” Με πήραν τηλέφωνο να τρέξω να βοηθήσω, τους είπα πως είναι ψέμα για να πάρουν τα λεφτά, μίλησα με την κορη κ ήταν μιά χαρά στο σπίτι της!!!! Πείτε το όλοι στους γονείς κ στα παππούδια να είναι ενημερωμένοι κ να μη τρελαίνονται από τέτοια τηλέφωνα. Η αστυνομία δε θα ζητήσει ποτέ λεφτά!!!! Ενημερώστε κ κοινοποιήστε να το δούνε όλοι¨!