Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 12:36
Τοπικά

Βόλος: Τρεις συγκεντρώσεις και πορείες για το Πολυτεχνείο

No 605033





Με τρεις συγκεντρώσεις και πορείες, όπως κάθε χρόνο, ο Βόλος τιμά και φέτος την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα Τρίτη 17 Νοέμβρη.
Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Θόλο, του κτιρίου “Παπαστράτος”, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην οδό Ιάσονος και από εκεί θα ξεκινήσει η πορεία μαθητών, φοιτητών, πολιτικών κομμάτων, Σωματείων και συλλογικοτήτων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Η πορεία έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και αναμένεται να είναι μεγάλη σε συμμετοχή
Το ΠΑΜΕ

Μισή ώρα αργότερα, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Πανεπιστημίου, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, 42 χρόνια από το Νοέμβρη του ‘73 το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα τιμούν την εξέγερση του πολυτεχνείου δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την Αντιλαϊκή πολιτική, κόντρα στις λυκοσυμμαχίες του θανάτου, για να μπορούν οι λαοί να ζουν στον τόπο τους, και να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν».

Οι αναρχικοί

Τέλος συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει προαναγγείλει η Πρωτοβουλία Αναρχικών, στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.
Σύνθημα της επετείου είναι «τότε χούντα, τώρα κοινοβουλευτισμός, άνθρωπος δεν γίνεται ο καπιταλισμός».