Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:16
Τοπικά

Βόλος: Σύμβουλοι – “λαγοί”, τράπηκαν πάλι σε φυγή – Αγχώνονται για τον…Μπουτάρη, αδιαφορούν για την πόλη






Συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το αξίωμα που τους ανέθεσε ο λαός του Βόλου, έστω και στα έδρανα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑίοι και «σκοτινοί» δημοτικοί σύμβουλοι, με κορυφαία του χορού τη Νατάσσα – δεν είμαι –  χρήσιμη ηλίθια – Οικονόμου, συμπεριφερόμενοι σαν λαγοί που τρέπονται σε φυγή, κάθε φορά που αντιλαμβάνονται τον κυνηγό να πλησιάζει, εν προκειμένω τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Χιλιάδες πολιτών είδαν σήμερα μέσω της διαδικτυακής απ’ ευθείας μετάδοσης, τη νέα θεατρική αποχώρηση της Οικονόμου, κραυγάζουσας ότι δεν δέχεται απειλές, και από πίσω της να μπερδεύονται στη βιασύνη τους να την ακολουθήσουν ο Ιάσων Αποστολάκης και Φώτης Λαμπρινίδης, μη τυχόν και βγει από την αίθουσα πρώτη και τους αφήσει πίσω μόνους! Κορυφαία φιγούρα και ο έχων, λόγω συνθηκών(;) το μελιτζανί χρώμα του Ομπράντοβιτς, Μαργ. Πατσιαντάς, που βρέθηκε σε τέτοια σύγχυση, που απεχώρησε ανεβαίνοντας στο έδρανο του προεδρείου, προσπαθώντας να περάσει πίσω από τις καρέκλες του προέδρου του ΔΣ και του Δημάρχου, γνωρίζοντας εύλογα και την ανάλογη καζούρα…

Και όλα αυτά γιατί η Νατάσσα αισθάνθηκε την ανάγκη να φέρει ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης κατά του «κολλητού» του μέντορά της (όπως τουλάχιστον αυτός νομίζει), Γιάννη Μπουτάρη και η πλειοψηφία δεν δέχθηκε να συζητηθεί, εμμένοντος στην απαρέγκλιτη θέση της ότι δεν συζητά και δεν εκδίδει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ψήφισμα, αν αυτό δεν αφορά θέματα του Βόλου. Η υπογράμμιση αυτή από πλευράς του κ. Μπέου και η αναφορά του στο «σκληρό ρόκ» που προτίθεται να ακολουθήσει στο αμέσως προσεχές μέλλον, ήταν αρκετές για να οδηγήσει τους τέσσερις συμβούλους να εγκαταλείψουν, υπό τη λοιδορία των άλλων συμβούλων (πάτε να παραπονεθείτε στο Σκοτινιώτη;) τη συνεδρίαση, αρνούμενοι να ασχοληθούν με σημαντικά ζητήματα της πόλης.

Ο Γ. Μουλάς, μάλιστα, δήλωσε πως η αντιπολίτευση έπρεπε να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς στο δημοτικό συμβούλιο, για το θέμα της καύσης των απορριμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί η αποδοκιμασία του Αχ. Μπεόυ στον επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. Πατσιαντά, στον οποίο τόνισε ότι θα πρέπει να ντρέπεται που έμεινε μόνος του, ενώ τον ψήφισε το 47% των πολιτών και ότι θα έπρεπε να παραμείνει στο συμβούλιο και να παλέψει γι αυτούς και όχι να αποχωρεί.