Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 10:09
Τοπικά

Βόλος: Συνελήφθη 31χρονος για κλοπές και διαρρήξεις






Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από καταστήματα και αυτοκίνητα και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και τέσσερις σε απόπειρα, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο πενθήμερο στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες Τρίτη το μεσημέρι στην πόλη του Βόλου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 31χρονος ημεδαπός, ως δράστης των αδικημάτων.

Οπως εξακριβώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της 21ης προς 22ης Δεκεμβρίου 2015, ο 31χρονος διέρρηξε διαδοχικά ένα βιβλιοπωλείο, ένα γραφείο Συλλόγου και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από το εσωτερικό των οποίων αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξε δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της 18-12-2015 αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμη Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.