Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:33
Τοπικά

Βόλος: Συνελήφθη ζευγάρι για κλοπή κινητών






Ένας 28χρονος και μία 22χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για κλοπή. Ειδικότερα οι δύο δράστες αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα από μία 21χρονη και μία 13χρονη μαθήτρια.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο κινητά τα οποία κι αποδόθηκαν στις δύο κοπέλες, ενώ οι δύο δράστες που κατηγορούνται για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα

ωρίς δίπλωμα εντοπίστηκαν να οδηγούν επτά δικυκλιστές οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο ελέγχων από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Ειδικότερα συνελήφθησαν πέντε άτομα από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, ένα από το Α.Τ. Περιφέρειας και ένα από το Α.Τ. Μηλεών καθώς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 35χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Ειδικότερα στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 0,25 γρ. Επιπλέον από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 18 και 22 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.