Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:40
Τοπικά

Βόλος: Συνελήφθησαν πριν προλάβουν να κλέψουν ΙΧ






Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 13 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθαν σε ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 37χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

 

Συλλήψεις φυγόποινων στο Βόλο

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια, για παράβαση νομοθεσίας περί εισφορών και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, χθες το απόγευμα συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μαγνησίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της απάτης.

Τέλος, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή.