Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 11:00
Τοπικά

Βόλος: Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά






Για κλοπή συνελήφθη 45χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα ο 45χρονος άρπαξε από ανασφάλιστο όχημα ιδιοκτησίας 43χρονου ένα τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε 670 ευρώ. Τα αφαιρεθέντα εντοπίστηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη

Εξιχνιάστηκε κλοπή με δράστη 20χρονο αθίγγανο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κλοπή που είχε σημειωθεί το 2015. Ειδικότερα η δακτυλοσκοπική έρευνα έδειξε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 20χρονος αθίγγανος. Ο νεαρός δράστης είχε εισέλθει από μπαλκόνι μονοκατοικίας κι είχε αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ καθώς και το ποσό των 3.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών

ια κατοχή ναρκωτικών χαπιών συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 43χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια, ενώ από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη 29χρονη καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι.
Συλλήψεις για στέρηση άδειας διπλώματος

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 31χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων συνελήφθησαν έξι δικυκλιστές καθώς εντοπίστηκαν να οδηγούν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.