Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:48
Τοπικά

Βόλος: Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη από διαμέρισμα που καιγόταν

Συναγερμός σήμανε σήμερα περίπου στις 4.30 το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από κλήση για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα α’ ορόφου, που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου με Βασσάνη, στο κέντρο του Βόλου.
Στο διαμέρισμα την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκονταν η ιδιοκτήτρια και μία ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αντιλήφθηκε άμεσα τη φωτιά και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος από θερμάστρα που ήταν αναμμένη και έπεσε, με συνέπεια να πάρουν φωτιά ρούχα και κλινοσκεπάσματα. Στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν η άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα.
Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και η γυναίκα μεταφέρθηκε έξω από το σπίτι και ακολούθως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους.
Η φωτιά, τελικά, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών κατασβήστηκε λίγη ώρα αργότερα. Οι πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα Οι πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα