Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:14
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Βόλος: Ο Μπέος επιστρέφει, τα σκουλήκια στις τρύπες τους…






Μετά τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου που έχει μεγάλη σημασία για τον τρόπο και την ποιότητα απονομής Δικαιοσύνης στην χώρα μας, αφού οι πολίτες εύλογα μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη ότι θα δικαιωθούν ακόμα και αν αποτελούν στόχο πλεκτάνης και σκευωριών από βρόμικους πολιτικο-κομματικούς μηχανισμούς, η επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου στα καθήκοντά του ως Δημάρχου Βόλου είναι θέμα ημερών, αφού απομένουν παρά μόνο γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών του Βόλου, που όλο αυτό το διάστημα συμπαραστάθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο στον άνθρωπο και Δήμαρχο Μπέο, που γνώρισε μια πρωτοφανή δίωξη, χωρίς να λυγίσει, για να έλθει επιτέλους, επτά χρόνια μετά η ώρα της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν χάρηκαν όλοι την εξέλιξη αυτοί. Βλέπετε μια χούφτα ερπετών και σκουληκιών της τοπικής πολιτικής ζωής βυθίστηκαν στο πένθος, αφού επιστρέφοντας ο Αχιλλέας Μπέος είναι υποχρεωμένα να ξαναγυρίσουν στις τρύπες τους…