Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:04
Τοπικά

Βόλος: Νεκρή σε τροχαίο 60χρονη – Παρασύρθηκε από ΙΧ ο οδηγός του οποίου ήταν μεθυσμένος






Τραγικό θάνατο βρήκε  60 χρονη γυναίκα από την Αλβανία, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χθες λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, όταν προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα, στη συμβολή της οδού  Δημητριάδος με την οδό Αθανασίου Διάκου στο Βόλο. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 46 ετών συνελήφθη και σε έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ. Συγκεκριμένα διαιστώθηκε ποσότητα στο αίμα του 1,03/1000 mg/dL.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ενώ διέσχιζε το οδόστρωμα υπό άγνωστες προς στιγμήν συνθήκες Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο είτε επειδή ο οδηγός δεν την είδε, είτε επειδή δεν πρόλαβε να ανακόψει ταχύτητα την παρέσυρε. Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στα τραύματά της λίγη ώρα μετά αφότου έφτασε στο Νοσοκομείο.

Πυροσβεστικό όχημα καθάρισε το οδόστρωμα, ενώ στη Δημητριάδος υπήρχε ουρά αυτοκινήτων σε έκταση δύο και πλέον οικοδομικών τετραγώνων, που περίμεναν να δοθεί η οδός στην κυκλοφορία και να συνεχίσουν την πορεία τους