Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:43
Τοπικά

Βόλος: “Κράξιμο” σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από επαγγελματίες






Την αγανάκτηση των ελευθέρων επαγγελματιών του Βόλου για τα μέτρα λιτότητας που πρόσφατα ψηφίστηκαν στην Βουλή , εισέπραξαν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα με την διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας, οι βουλευτές του Συριζα Μάκης Μπαλής και Κατερίνα Παπανάτσιου στα γραφεία της Ν.Ε του κόμματος.
Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και μέλος της ΟΕΒΕΜ σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς βουλευτές τους περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο κλάδος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όμως όταν κατά την διάρκεια των δηλώσεων της στις τηλεοπτικές κάμερες , η Κατερίνα Παπανάτσιου χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις που εκφράζονται απο τους επαγγελματίες. Αυτή η διατύπωση ήταν αρκετή για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής. Ο κ Γρηγορίου αποχώρησε από την αίθουσα και ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί καμία συζήτηση με τους βουλευτές μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει τον κλάδο με τις πολιτικές που εφαρμόζει.
Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας ανέφερε πως στόχος της συνάντησης ήταν να τεθούν για ακόμη μια φορά υπόψην των βουλευτών τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχερήσεις.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής του Συριζα Μάκης Μπαλής έκανε λόγο για ένα προσχεδιασμένο επεισόδιο για την δημιουργία εντυπώσεων από τον κ Γρηγορίου.

Πηγή:thessaliatv.gr