Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:40
Τοπικά

Βόλος: Κανένας προγραμματισμός για hot spot στην Πορταριά






Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά, και αυτό αποτελεί δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας. Αυτό απάντησε ο νομικός σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Δ. Βίτσα,  κ. Κοσμαδόπουλος, στον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρο, σε κατ’ ιδίαν ενημέρωση, καθώς ο κ. Βίτσας δεν προσήλθε σήμερα στη βουλή για να απαντήσει στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο κ. βουλευτής.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής «Σύμφωνα με την ενημέρωση δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά και αυτό αποτελεί δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου».
Ο βουλευτής Μαγνησίας μετά την επικοινωνία δήλωσε ότι: «Η επίκαιρη ερώτηση θα έπρεπε να συζητηθεί, προκειμένου να υποχωρήσουν οι όποιες ενστάσεις και ανησυχίες εκφράστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων πληροφοριών. Όμως, καλόπιστα ακούμε τη δέσμευση του υπουργείου, σύμφωνα με την όποια δεν πρόκειται να δημιουργηθεί hot spot στην Πορταριά».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε μετά την έντονη ανησυχία που εξέφρασαν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας, με αφορμή πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν για το ενδεχόμενο δημιουργία.