Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:01
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Βόλος: Εμπόδισαν πλειστηριασμούς μέλη της Κίνησης Πολιτών






Μέλη της Κίνησης Πολιτών Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς εμπόδισαν τη διενέργεια έξι πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν χθες το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Βόλου. Σημειώνεται ότι στη χθεσινή κινητοποίηση το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ και Εστίασης Γιάννης Γρηγορίου ο οποίος δήλωσε ότι ο Σύλλογος στηρίζει την Κίνηση.

Επιπλέον επισήμανε ότι θα ενημερώσει όλα τα μέλη του Συλλόγου για να παρίστανται και να στηρίζουν κι αυτά καθώς και τα 32 σωματεία της ΟΕΒΕΜ, γιατί αύριο θα είναι η σειρά των επαγγελματιών να βγουν οι περιουσίες τους στο σφυρί.

Στη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας, μέλη της Κίνησης Πολιτών ανακοίνωσαν τα δικαιώματα των εκτιθέμενων σε πλειστηριασμούς και τελικά δεν έγινε η διαδικασία. Από τη νέα χρονιά προβλέπεται να γίνονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και τα μέλη της Κίνησης Πολιτών επισήμαναν ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ο πολίτης το ακίνητό του, είναι η συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το ακίνητο, για να εμποδίσουν τη διαδικασία αφαίρεσής του.

Εκδήλωση για τους πλειστηριασμούς
Οι «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις» διοργανώνουν εκδήλωση για τους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις έξι το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο Αναστάσιος Κώνστας.