Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:46
Τοπικά

Βόλος: Απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις






Καινούργιους τρόπους για να βάλουν το χέρι στην τσέπη μας βρήκαν επιτήδειοι που τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει «εφιάλτης» και για πολλούς Βολιώτες με τηλεφωνική απάτη που έστησαν.

Ειδικότερα χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 2311807050 βρήκαν ένα τρόπο να χρεώνουν τους λογαριασμούς μέσω από αναπάντητες κλήσεις, ή από κλήσεις κατά τις οποίες καλούν και είτε μιλούν αγγλικά, είτε δεν μιλούν καθόλου.

Οπως τόνισαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Βολιώτες, καλούν, δεν μιλούν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακούγεται η λέξη «goodbye» και η γραμμή κλείνει.

Κάποιοι άλλοι καταγγέλλουν πως από τον συγκεκριμένο αριθμό δέχονται κλήσεις αργά το βράδυ και γενικά ακατάλληλες ώρες, όπου και πάλι δεν μιλά κανείς για κάποιο χρονικό διάστημα και η γραμμή κλείνει στη συνέχεια.

Οσοι επιχείρησαν να πάρουν πίσω τον συγκεκριμένο αριθμό για να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η κλήση, το μόνο που ακούνε είναι μουσική. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται αν δείτε τον συγκεκριμένο αριθμό στην οθόνη του τηλεφώνου και γενικά να αποφεύγεται να απαντήσετε σε κλήσεις από αριθμούς που δεν είναι γνωστοί.